Designmuligheder

Demonstration af muligheder for ændringer i skabelondesign. Så er der mere

Guttters

Font size

Colors schemes

Køb dette tema

Vores team

Undrer du dig over, hvem der står bag vores arbejde? Mød vores team


Paula Jensen

Hun har arbejdet på vores hold siden begyndelsen.  Hun er opmærksom på kvalitet, kan rådgive om den korrekte tekniske fremgangsmåde og er efterhånden nået et niveau, hvor hun kan uddanne vores nye malere. Vi vil lægge vores hånd i ilden for hende, for hun har trods alt været hos os i flere år.


Maria Hansen

Hun har arbejdet i vores team siden starten. Hun er opmærksom på kvalitet, forstår at rådgive om den korrekte tekniske procedure og har efterhånden nået det niveau, hvor hun kan undervise vores nye malere. Vi vil stikke hånden i ilden for hende, hun har trods alt været hos os i flere år.


Lars Madsen

Han har arbejdet i vores team siden starten. Han er opmærksom på kvalitet, kan rådgive om den korrekte tekniske procedure og har efterhånden nået det niveau, hvor han kan undervise vores nye malere. Vi vil stikke hånden i ilden for hende, hun har trods alt været hos os i flere år.


Kim Lingo

Han har arbejdet i vores team siden starten. Han er opmærksom på kvalitet, kan rådgive om den korrekte tekniske procedure og har efterhånden nået det niveau, hvor han kan undervise vores nye malere. Vi vil stikke hånden i ilden for ham, han har trods alt været hos os i flere år.